Uw partner in debiteurenbeheer

Mr. John Wisseborn herbenoemd tot voorzitter van de KBvG

De ledenraad van de KBvG heeft donderdag in Amersfoort unaniem ingestemd met de herbenoeming van mr. John Wisseborn als voorzitter van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders(KBvG). Zijn herbenoemingperiode gaat in per 1 november 2011 en heeft een looptijd van drie jaar.

“De afgelopen drie jaar is het nodige in gang gezet. Zowel intern als extern is de KBvG in beweging gekomen. Ook de komende jaren zal er weer veel van bestuur en ledenraad worden gevraagd. Met het aanvaarden van mijn herbenoeming toon ik mij bereid om ook de komende drie jaar weer een bijdrage aan het goed functioneren van de beroepsgroep en van de KBvG te leveren”, aldus Wisseborn.

John Wisseborn is sinds 1 november 2008 voorzitter van de KBvG en is nu benoemd voor zijn tweede termijn. Wisseborn is met een onderbreking van een jaar bestuurslid van de KBvG sinds 2001 en volgde destijds Frans van der Meer op, die zes jaar voorzitter was en in 2008 afscheid nam van het bestuur. Naast voorzitter is John Wisseborn gerechtsdeurwaarder in Harderwijk en geeft hij cursussen en seminars op zijn vakgebied.

Naast John Wisseborn is ook Gerard Jepma, voorzitter van de Ledenraad en deurwaarder in Almere, unaniem herbenoemd. Jepma is lid van de ledenraad sinds 2007. De voorzitter van de Ledenraad wordt jaarlijks in oktober gekozen. Jepma werd met ingang van 1 oktober 2010 voor de eerste keer gekozen tot voorzitter van de ledenraad en gaat daarmee op 1 oktober a.s. zijn tweede termijn als voorzitter in.

Bron: KBvG

-->

© Kordaat Incasso | Powered by Goeman | Disclaimer | Voorwaarden | slot